Meer laden...

Uitgelicht

Informatie over Huwelijk

Ga je binnenkort trouwen en kan je hierbij nog wel wat tips gebruiken? Dan vind je wellicht een bruikbare tip op deze pagina. Je leest hier namelijk meer over trouwen, de voorbereidingen, perfecte trouwlocaties, weddingplanners, trouwbandjes, taarten en nog veel meer.

Door de headlines op deze pagina regelmatig te lezen, kun je je aankomende huwelijk misschien veel beter voorbereiden. Je hebt dan minder stress en beleeft je grote dag dan veel intenser.

Jaarlijks worden er ruim 73000 huwelijken gesloten. Dit betekent dat er ongeveer 200 huwelijken per dag plaatsvinden. De meeste mannen zijn gemiddeld 37 jaar als ze trouwen. Bij de vrouwen ligt de leeftijd rond de 33 jaar.

De meeste mensen maken van hun huwelijk een grote, bijzondere gebeurtenis. De meeste koppels zijn dan ook al maanden bezig om de huwelijksdag te regelen. Daarnaast huren veel koppels tegenwoordig een weddingplanner in, voor het regelen van veel zaken als de trouwzaal, de bruidsmeisjes, de fotograaf en de band. Het organiseren van een huwelijk is dus niet zomaar iets wat je in één dag doet. Gelukkig vind je op deze pagina tal van headlines met bruikbare weetjes, nieuwtjes en tips. Hier heb je écht wat aan. Zo ben jij goed voorbereidt en kan er niets meer misgaan tijdens dé grote dag.