Fashion

Meer laden...

Uitgelicht

Informatie over Fashion

Wil je graag weten wat de fashiontrends worden? En wil je graag op de hoogte worden gehouden van het laatste fashionnieuws? Dan ben je bij deze rubriek op de juiste plek. Hier plaatsen wij dagelijks de nieuwste headlines over het fashionnieuws in het binnen- en buitenland.

Fashion, ofwel mode, heeft natuurlijk alles te maken met kleding en kledingstijlen. Fashion is niet iets nieuws, maar al heel erg oud. Het bestond al in het oude Egypte en in de tijd van de Romeinen en de Grieken. In de middeleeuwen was fashion vooral iets voor de hogere klasse, zoals de edelen. Deze mensen droegen de meest prachtige jurken en pakken. Aan de kleding kon je toen heel goed zien tot welke klasse hij of zij behoorde.

Op de jaarlijkse grote modeshows in steden als Parijs, New York en Milaan worden de trends getoond voor het komende seizoen. Meestal duurt het een paar maanden voordat het ook echt een trend wordt.

Op deze pagina vind je alle headlines over fashion voor dames, heren en kinderen, maar je leest hier ook het nieuws over de modeshows en de modeweken, merkkleding, modeontwerpers en de laatste fashiontrends op het gebied van kleding en accessoires.